Repülőjegy-kereső.com

Online repülőjegy foglalás

Ahhoz, hogy kiválassza az uticél ismeretében a legjobb repülőjegyet, ma már nem szükséges irodába elmenni, légitársaságokhoz látogatni. Nincs más teendője, mint a repülőjegy keresőben megadni azt, hogy hova szeretne utazni, a dátumot, amikor indulna, valamint azt, hogy hány fő részére foglalna jegyet.
Ezt követően a repjegy kereső listázza Önnek, milyen légitársaságokkal tud repülni, és milyen árakon veheti meg a jegyet. Amennyiben megtalálta a megfelelőt, egyből online foglalását is elindíthatja, ahol a szükséges adatok megadása után, már csak a fizetési mód kiválasztása van hátra. Ez a legegyszerűbb módja az online repülőjegy foglalásnak.

A kereső segítségével számos egyéb lehetőség körül választhat:

Ár és menetrend szerinti keresés és foglalás

Repülőjegyünket kereshetjük ár és menetrend szerint (alap esetben így keres a repjegy kereső), de kereshetünk csak menetrend szűrés szerint is, ha az indulás és érkezés időpontja a legfontosabb számunkra.

Többszakaszos járatkeresés és foglalás

Ha utazásunk során több várost is érintenénk, vagy a végső uticélunk előtt köztes pontokat iktatnánk be, ez a keresési megoldás nagy segítséget jelent. Megtervezhetjük utazásunkat úgy, hogy minden érintett várost, és az onnan tervezett indulást megadjuk.

Az út típusa

Online repjegyünk foglalásánál megadhatjuk, hogy milyen típusú jegyet keresünk. Foglalhatunk úgy nevezett oda-vissza jegyet (retúr repülőjegy), ebben az esetben a visszaút dátumát is meg kell adnunk, viszont cserébe kedvezőbb árakat kaphatunk. Választhatjuk az egy irányba szóló jegyet, értelemszerűen ez csak odautazásra szól. A harmadik lehetőségünk a nyitott repülőjegy, amelynél nem kell a visszaút dátumát megadni, az érvényességi idő alatt bármikor beváltható, ám a légitársaságok nem vállalják a garanciát, hogy az általunk választott járaton lesz szabad hely. Ne felejdjük a retúr jegy általában olcsóbb mint a nyitott repülőjegy, így csak akkor érdemes választanunk ezt, ha még nem tudjuk a visszautazás dátumát.

Honnan – hová

Az uticél megadásánál előfordulhat, hogy a keresés indítását követően a rendszer megkérdezi, hogy az adott város melyik repterére szeretnénk érkezni. A fapados légitársaságok gyakran nem a nagyvárosok fő reptereire érkeznek, ezért érdemes az utazás árába azt is bele kalkulálni, hogy a reptérről el kell jutnunk a szállásunkhoz.

Diszkont légitársaságok járatai

Amennyiben ezt bejelölve hagyjuk, nem csak a hagyományos légitársaságok, hanem a fapados légitársaságok ajánlatai is megjelennek a találatok között. bizonyos uticéloknál jelentős árkülönbségeket is találhatunk így.

Részletes keresés

Ennek segítségével beállíthatjuk az általunk preferált légitársaságokat, illetve meghatározhatjuk is milyen osztályon (első osztály, business, turista osztály) szeretnénk utazni.

Az online foglalt repülőjegyek esetében ha a menetrendben változás történt, a megadott e-mail címünkön kaphatunk értesítést, ám ettől függetlenül célszerű az utazást megelőző napokban utána nézni az indulás adatainak. Az utazással kapcsolatban további információkat kaphat a légitársaságnál, a jegyet kiállító irodánál, vagy akár a www.viewtrip.com oldalon, ahol a foglalási szám és az utas neve alapján megtekinthető az indulás és érkezés ideje és helye, a gép típusa, és számos egyéb információ.

Rólunk

Online repülőjegy kereső és foglaló portál, hogy Ön is a legjobb ajánlatok közül válogathasson.
Válassza ki nálunk fapados vagy hagyomámyos repjegyét.

Hirdetés